30/8-09

once upon a time I was falling in love, now am I only falling apart..and I..uuui will always love you..

30/8-09

Varit och sett vårt kära u-lag spela match idag mot min gamla klubb husie. Blev 0-0 men tycker ändå att vi hade spelet men fick inte in bollen, men så kan det vara ibland ju..
Annars har det inte blivit så mycket gjort idag, blev en runda på mobilia imorse där det blev inhandlat en parfym :)

Vill bara träna..29/8-09

It´s gonna be alright

29/8-09

Inte skrivit på ett tag nu men har helt enkelt inte haft någonting att säga.. inte för att jag har det nu heller egentligen men får väl offra mig iallafall :)
Dagarna går och skolan har satt igång på riktigt om vi säger så, läxorna börjar rulla in och dagarna är rätt långa. Dock har jag endast kunnat träna en skolträning då jag fick en bristning i låret på måndagskvällen och inte kunnat träna på hela veckan.. tradigt nu när man precis börjat skolan och allt. Laget möter dessutom Husie (mitt gamla lag) imorgon där jag då inte kan medverka vilket såklart inte är det roligaste som har hänt men jag överlever trots allt!
Får se hur länge jag blir borta med får väl förhoppningsvis börja så smått springa och så nästa vecka..!

Helgen har väl mestadels bestått av en massa kalas där vi befann oss hos caroline igår som har fyllt 18 år, medan vi firade pappa här hemma idag och jag måste säga att min släkt tillsammans är rätt så sjuka, haha alla har typ samma humor, så trots att det var sk. släktträff som de flesta så fint kallar det så var det kul! :) Men vi får väl ändå sända iväg ett grattis till pappa och caroline även här på bloggen, men även till Aylin som fyller 20 imorgon!
Som alla kanske förstår efter allt detta kalasfirande så har det blivit väldigt mycket godsaker i helgen också vilket jag gillar, speciellt bra nu när jag är skadad och allt hahah :)

Imorgon blir det som ni kanske redan förstått till att gå och kolla på matchen mellan ldb - husie för jag måste trots allt stötta mina lagkamrater, även om det inte behövs för det här fixar dem :)


22/8-09

Hallåigen :)

Dagarna bara susar förbi.. i torsdags var det somsagt skolstart men även jojo-testet med projektet Talang 2013 som gick fint :)
I fredags var det dags för en liten informationsträff för de som ska läsa projektarbete. Efter detta blev det en runda på citygross för att sedan bege sig till jägersro för att inhandla lite presenter till kvällen där det blev lite firande av affe och hilda efter en vinst i bunkeflo mot lb07 med 4-1 :)
På kvällen sov jag och hilda sedan hos fröken storck för att sedan bege mig till husiegårds ip där min bror spelade match där det tyvärr blev ett oavgjort resultat men de leder fortfarande serien så vi håller tummarna för att de ska fortsätta hålla det så och gå upp i 2:an :)
Nu ska jag göra mig lite iordning :)

/m

19/8-09

Himma nu, som man säger på ren skånska :)
Känns som att jag har varit iväg hela dagen..
Först åkte jag upp till den berömda malmöfestivalen för att äta en bit mat med min mamma för att sedan gå en runda i staden. Sedan var det dags för möte och träning för att sedan bege sig än en gång till malmöfestivalen för att som alla andra denna "varma" sommardag, nämligen se Nrj in the park. Detta året sågs den med fröken c :).
Och nu är man som sagt hemma, som man säger på rikssvenska :)

/ m

18/8-09

Ni lär nog få stå ut med väldigt mycket fotboll i denna blogg, då mitt liv består av väldig mycket just fotboll, men vad gör man inte för det man älskar?!
Ikväll blir det match mot eskilsminne med division 2 och jag är taggad men inte min mage.. men får hoppas att den blir bättre iaf :)
innan dess blir det väl mest till att ta det lugnt, kanske träffa sara en stund och så annars får vi se vart dagen bär.

Sen måste jag ju även skriva om den berömda malmöfestivalen som jag förvånadsvärt inte besökt i år än.. brukar spendera många dagar där trots att jag egentligen inte finner någon speciell glädje i att vara där, but i guess it´s the company :)

/ m

17/8-09

Övningskörningen idag gick väl inte riktigt som tänkt men får se hur det blir med valet av bilskola när jag fått mitt schema i skolan och så..
På tal om skolan så börjar ju den på torsdag och precis som alla andra år så känner väl nästan alla att oj, vad detta sommarlovet har susat iväg?! And so do I, men det har varit ett bra sommarlov, riktigt bra :)
För tillfället sitter jag och kollar sporten och kom att tänka på innan på träningen då Sarah kom med den "klokaste" kommentaren. Jag satt nämligen och smorde in mina fotbollsskor med shampoo för att slippa skoskav när jag frågar Steff om hon vet hur mycket jag behöver ta. Då hon inte hade någon aning tänkte jag, men här kommer ju Sarah hon kanske ska komma med något klokt.. trodde jag ja för i detta tillfälle lägger hon kommentaren: "wow, är det där skoshampoo?" hahaha

Får väl bjuda på en bild från lägret, detta är innan andra matchen tror jag :)/ m

17/8-09

Hej!

Ja, då har man skaffat en ny blogg, med nytt utseende och förmodligen nytt intresantare innehåll!
Denna veckan, eller rättare sagt den 11-16 har jag befunnit mig i Norge för dubbellandskamp mot just Norge. Blev dubuten i den blågula tröjan, en känsla i sig :)
Tyvärr slutade det med två förluster men det var första gången vi spelade tillsammans så förmodligen blir det bättre med tiden ju :)
Där uppe tränade vi ca en gång om dagen förutom på matchdagen då det blev en träning (fasta) och sedan match.
Något vi gjorde desto mer av där uppe var att äta, för mat det ska man ha hela tiden så hungriga har vi inte varit direkt :)
Kom hem igår och visst har det varit riktigt roligt där men det är alltid skönt att komma hem!

Idag är det dags för min första körlektion, så vi får se hur det går..
Efter det beger jag mig till träningen som börjar halv fyra :)

Men först och främst blir det till att fixa lite med designen på denna blogg :)

/m

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0