30/11-09

ack så lång skoldag men det bästa är ändå att den inte kändes så värst lång..!
Började med fotboll som alltid annars.. känns det som iaf?!
Sedan begav vi oss till skolan för lite mat och pluggande av geografi, gick väl rätt så bra, kom en bit på vägen iaf!
Sedan var det dags för filmvisning på kockum fritid, var en film som hette "Bananas" och handlade om en advokat som ville skapa rättvisa för arbetarna som jobbade på banan plantagen, faktiskt rätt intressant! :)
När filmen var slut hade det blivit mörkt ute och klockan började närma sig fem snåret. Jag och Frida skulle åka med Cajo hem vilket betydde att vi först skulle ta oss till ÖB för att inhandla chokladkalender till carro. haha men lite saker hände på vägen, bl.a att vi fick stanna på motorvägen då fullt av folk tutat på oss och det luktade förjävligt för att inte tala om när vi sedan skulle komma iväg igen. Eller kanske jag skulle ta och berätta om en ny idé till UF, korvgrillning på motorvägen eller helt enkelt pytt med ägg.. tja, det sparar vi till en annan gång!

29/11-09

Det där pluggandet går ju inte alltförbra därför bjuder jag på en gammal bild :)

29/11-09

El classico
Ja som de flesta nog vet är det el classico idag, alltså barcelona- real madrid.
Den ska ses med sara vilket är kul men det kunde varit bättre då jag och hildur hade biljetter till att se den på plats men körkortet stod i vägen vilket såklart är surt men sara duger fint hon med! haha
Annars har helgen varit brabra, blev som sagt new moon i fredags och släkten var här för att fira mig igår, vill bara tacka alla för allt jag fick och för att ni kom, var riktigt trevligt såklart! :)
Imorgon är det endast en obligatorisk lektion igen, fotboll, men blir nog till att åka till skolan och arbeta lite med geografi iallafall. På tal om geografi så är detta en av de sjukaste uppgifterna vi haft..

Nu blir det att titta vidare på mammas pojkar och sedan lite teoriplugg

28/11-09

Sitter här och försöker få ett ljus att vilja lysa men går inte så värst bra..
Idag är det kalasdags för mig med smörgåstårta, pärongräddtårta, mandeltårta, drömmar, negerbollar och havreflarn.. tackar jag inte nej till direkt :D
Nu får jag får se till att göra lite fint på mitt rum innan gästerna kommer :)

27/11-09

Nu har man äntligen sett den nya filmen, new moon. Den var väl helt okej, men hade kanske förväntat mig lite mer efter twilight men det får ändå som sagt godkänt!
haha men det hände faktiskt en del roliga saker under filmens gång.
Till och börja med fanns det en kille som antingen hade någon psykisk störning eller bara var väldigt intresserad av någon annan än han tjej. Sen mitt i hela filmen så jagar Edward, Bella så utbrister någon PJETT och alla som befann sig i salongen brast ut i skratt för att inte prata om när tösorna bredvid oss började storböla (hur gamla var de egentligen, 11? tror inte de fattade hela filmen ens), eller när deras pappa somnade, ja det hände rätt mycket så mycket att även jag och c kom på en sån grym sak man kunde gjort som UF att det knappt är sant!
haha nu förväntar ni nog er mycket men vi tycker att man borde ha en biosalong som endast bestod av "soffor" som på översta raden där det inte var tillåtet för par att gå och se filmer utan helt enkelt att det fungerar som ett "datingroom". Raderna är alltså inte numrerade på samma sätt utan där står tjej och kille på de och när man köper biljetten kommer även ålder upp där så den andra personen vet var den ska placera sig :) haha erkänn att det var en bra idé?
Nej nu har jag snackat nog, nu blir det lite idoltittande..!

27/11-09

Denna helgen ska bli brabra, det har jag bestämt!
Idag blir det bio med c, neeew moon, gillas!
Imorgon blir det "kalas" med släkten, gillas det med!
Söndag blir det plugg och så, får se om man kanske hinner träffa s den lille skiten en stund också :)

nu blir det duschen så c slipper skämmas på bion för att det stinker.. haha

Så får man väl bjuda på en bild från sina bästa daar också!


26/11-09

Hur mysigt är det inte på en skala att sitta i sina morgontofflor, joggingbyxor och en stor slapp tröja med ett kopp varm choklad i handen och stearinljus tända? Det är iallafall vad jag gör just nu och datorn såklart!
Väntar samtidigt på att maten ska bli färdig, trots att jag faktiskt inte är alltför hungrig för tillfället..
Skolan idag var faktiskt rätt skön ändå, förutom att man var  tvungen att dra sig upp en timme och en kvart för tidigt pga, redovisningar i specialidrott. Men som jag har sagt innan så var det inte värre än att jag överlevde :) Lite drygt var dock att efter specialidrotten hade vi bara en lektion från 10 över 2 till tio över 3 när specialidrotten slutade klockan 11..

25/11-09

Övningskörningen går bättre och bättre vilket såklart glädjer mig, inte långt kvar nu..
.. långt är det inte heller till..
6 dagar till 18
29 dagar till Julafton
33 dagar till London

Längtar sjukt, men först och främst ska allt lösa sig för det är för mycket tankar just nu..

Jordin Sparks - Was I the only one - kanske inte den nyaste låten, men jag har förälskat mig i den iallafall!


24/11-09

Det var som jag sade, en LITEN lättnad som har blivit en STOR klump i magen igen.
Finns så många alternativ, det bästa vore egentligen att mer intresse visades men det är väl för mycket begärt..
Som ni nog förstår mår jag inte helt greeat som man säger förtillfället vilket såklart påverkat bloggskrivandet, men jag biter ihop och försöker att göra det bästa av situationen..

Kan ni fatta att det är EN vecka kvar?! :)

22/11-09

Det börjar faktiskt riktigt bra, blev gymmet idag med pappa :) blev dock inte så mycket styrketräning utan 30 minuters löpning på löpband, men alltid något :)!
Nu blir det snart till stan för en fika för att sedan plugga lite med sara.
imorgon är det skola igen, har dock bara en obligatorisk lektion vilken är fotboll men det gillar vi! :)

20/11-09

Man kan väl säga så pass att fredagen är en skön dag.
Endast en lektion i skolan, trots detta tar det ungefär 3 timmar från det att man åker till det att man är hemma igen, men vi överlever inte sant? :)
Ikväll blir det till att fira min kära mäkk som har fyllt 18, dock inte i dagarna men bättre sent än aldrig som man säger!
Resten av helgen är inte fullt planerad än så den får ni höra om när den är över, dock är jag sjukt avundsjuk på de som får åka upp och spela smp-sparken nu, den cupen är bara såå rolig :( men som jag sade innan så är det inte värre än att jag överlever :)

Blir väl snart till att kolla i garderoben om där finns något fint att ha på sig till ikväll sen kanske gå och ta en dusch för att sedan äta och göra sig iordning, sara kommer nog hit också innan det bär av till hanna :)

19/11-09

en liten lättnad släppte från hjärtat idag.. men fy så dåligt jag har mått tills det..

18/11-09

På tal om mitt föregående inlägg så kom jag på mig själv idag när jag satt och spelade ett egentligen helt meningslöst spel men som är så beroendeframkallande så det knappt är sant, tänk bara på alla killar som spelar/spelade cs. Jaja nogpratat om detta, nu blir det snart till att kolla sverige på tv, får se hur länge man står ut denna gång.. startelvan känns dock lite ovanlig och osäker ut eller vad säger ni?

18/11-09

Egentligen är det lite ruggigt hur beroende man kan bli av en serie. Tänk egentligen när man var liten och följde typ alla serier, man kunde liksom inte missa ett program. Nu är det ju inte riktigt så, eller jo med desperate housewifes, jag blir helt förstörd om jag missar ett program, det får liksom bara inte hända. hah
Nämen riktigt så farligt är det kanske inte men vissa jag känner är det faktiskt så för..
aja nog om det, i förrgår tog jag som sagt svininfluensa vaccinet och sådan ångest jag har haft inför detta. Har inte velat ta det för att jag har varit rädd för biverkningar, för att bli sjuk så jag inte kan träna/spela på någon dag, helt enkelt oroat mig över allt möjligt egentligen helt i onödan. I för sig blev jag sjuk igår, fick hög feber och sov bort hela dagen, men nu har vi ändå upphåll med fotbollen så det löste ju sig så pass, dessutom när jag hade sovit en sex timmar mådde jag mycket bättre och kunde tom träna imorse, i för sig var jag lite seg men det var ändå skönt att kunna vara med! Det sköna med denna dagen var också att vi endast hade en obligatorisk lektion vilken var denna så nu är jag ledig resten av dagen! vi hörs :)

16/11-09

Hade endast en lektion idag, vilket såklart var skönt, något som dock inte var skönt var att jag trodde vi hade fotboll men det visade sig att vi bara hade teori, typiskt när jag verkligen var laddad! ;(
Funderar på att gå ut och springa en stund snart bara för att få springa av mig för sen ska jag nog ta vaccinet mot svininfluensan och lämna tillbaka skor och lite så med mamma.
Sen efter det lär det väl bli pluggande då vi har naturläxförhör imorgon och jag har inte börjat, men det ska väl inte vara så svårt om jag har fattat det rätt?! :)
Just det fick gå upp halv 7 imorse för hade körlektion klockan 8, längtar så sjukt tills jag får körkort..


15/11-09

Helgen var varit brabra med lagavslutning i fredags, firande av emelie igår och förmodligen kommer den att avslutas med bio med sara :)
Nu är det även uppehåll från fotbollen vilket betyder egenträning och alla som känner mig vet att det verkligen inte är min starka sida men detta året har jag faktiskt bestämt mig för att verkligen verkligen gå in för det och kämpa tills jag spricker eller ja tills jag är tillräckligt trött iallafall :) Dock har det som sagt inte gått i helgen utan det börjar imorgon, ny vecka, nya tag som man säger.. dock gäller inte detta mat, för mat behövs för att leva så ät och var glaá :D

16 dagar kvar

Bilder lånade från sarah storchi, hoppas det var okej! :)


11/11-09

skol-sm gick väl inte rikigt som vi tänkt oss..
blev förlust med 4-1 efter inte något skönlir av oss direkt, men jag kan säga att det känns i benen att man inte spelat på ett tag för som man sprang (eller det kanske inte vara så mkt men det kändes som det iaf) . haha
Jaja, synd att det är över nu men vi har haft en rolig dag iaf, speciellt på bussen och mcdonkan. En sak som dock bara måste sägas är att carro är sjuuuuuk i huvudet men vi gillar det! ahaha :D

När jag kom hem så blev det till att åka med mamma och pappa till ikea och nu är jag hemma och väldigt trött så det blir nog en tidig kväll ikväll :)




10/11-09

precis hemkommen från skolan och staden med storcken.
Dagen har varit rätt lång så därför var det faktiskt rätt skönt att inte ha någon träning samtidigt som jag känner mig lite rastlös, men det ska vi springa av oss imorgon på matchen, inte sant bruuuuuudar? :) haha
Ja, det är som sagt dags för skol-sm imorgon mot falkenberg, blir nog sista matchen för säsongen så det ska bli kul :)
Nu ska jag baka kladdmuffins hade jag tänkt eftersom mina kära klasskompisar inte får några annars när sara inte är med.

9/11-09

Varför är man så klumpig i vissa lägen?
Jag begav mig för ungefär en timme sedan till min mormor och morfar för att ta och fräscha upp mig lite med en solning var det tänkt.
På deras område får man 30 minuters solning för 15 kronor och då ska ni veta att det inte är några dåliga rör vi snackar om. Jag som inte är världens blekfis men ändå inte brun brukar ligga i det ca 25 minuter utan att stekas sönder. Smart i huvudet som jag är så tänkte jag ju inte annorlunda idag trots att jag inte solat sen i turkiet i somras. Jag låg dock endast 23 minuter idag, men jag kan ju säga att det räckte och blev över för som jag ser ut. värst känns nog ögonlocken just nu (eftersom det inte fanns sådana skydd för ögonen). men bröstet ser inte så värst bra ut det heller. Det värsta är egentligen att i helgen när vi var i skellefteå berättade therese att hon hade gjort exakt samma sak i torsdag, trots detta reagerar jag inte ens, hur klok få man lov att vara egentligen!?

9/11-09

klassen

Klassen, gillaaas

9/11-09

Blev en bra dag trotsallt :)
Började med träning 8.15 imorse, där jag cyklade lite för att sedan gå ut och testa lira lite boll med småtösorna på skolan. Gick helt okej med foten och därmed kan jag också följa med till falkenberg på onsdag :)
Just det, foten har jag inte berättar om, men egentligen är det inte så farligt utan jag trampade fel på matchen i lördags och har haft lite ont sen dess. Och när vi ändå talar om trollen så var helgen var mycket trevlig måjagsäga och efter denna helg kan man väl inget annat än att längta tills på fredag och för den delen lördag och nästa lördag och den 1:e och den 5:e och ja, jag kan fortsätta för det finns så mycket som händer just nu :)
Annars rullar väl livet på, träningarna slutar snart för säsongen vilket jag personligen ser som tråkigt men samtidigt är det väl ändå ganska skönt med lite vila samtidigt som skolträningen fortsätter så man håller igång litegrann iaf :)
Skolan går den med, har väl inte så värst mycket just nu vilket är tur då jag inte direkt är på något skolhumör för tillfället, men jag antar att det bara är till att bita ihop det sista fram till jullovet..

5/11-09

Sista match för i år i allsvenskan, borta mot sunnanå på lördag, alltså blir det avresa redan imorgon och hem på söndag. Blir alltså en hel fotbollshelg, men det gillar vi :)

hörs när jag kommer hem :)

RSS 2.0