17/9-09

Hej :)
Befinner mig i skrivandes stund på ett hotellrum i estland :) Idag har vi inte hunnit göra så mycket än, kom till hotellet vid halv 12, åt klockan 12 och fick rummet, delar förövrigt med sanna :)
Sen har vi haft ledigt eller var och hjälpte till att packa upp lite kläder och snart är det dags för mat igen.
Tiden är en timme före här så klockan är alltså 14.37 för mig nu och klockan 16 beger vi oss till planen för lägrets första träning :)


15/9-09

Hemma en "snabb sväng" kan man väl säga. Varit i Kristianstad igår och idag och det blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, menmen, nu är man hemma iaf vilket är skönt :). På torsdag bär det som sagt av till estland för em-kval 1 vilket såklart ska bli kul men först blir det till att plugga hela kvällen inför naturprov imorgon så vi hörs, för det lär inte bli mer skrivandes idag.


13/9-09

haha kommer du ihåg sara? vår lilla färd genom stan, tjalalala :)

13/9-09

Hooola
Matchen igår var väl inget skönlir men slutade med en seger för oss med 5-2.
Idag har jag inte mycket planerat, måste dock plugga lite och sen kanske vi ska till kusinen en stund :)
Annars i veckan lär jag inte vara hemma så mycket, vi åker nämligen till mjällby med laget imorgon tills på tisdag där vi ska möta Kristianstad och sedan på torsdag beger jag mig till estland för em-kval, så är väl hemma vid den 25:e igen, men ska försöka uppdatera ändå :)

ha det fint så länge :)


8/9-09

Precis kommit hem från lite genoförda tester som inte gick riktigt som jag hade tänkt menmen det är väl bara att leva med..
Imorgon blir det två pass men fick precis reda på att det endast blir en lektion, dock är den på ca 2-3 timmar.
Har precis kollat lite på idol eller "haft ett öga där" som man säger, faktiskt riktigt förvånad över att de inte sågar folket så sjukt mycket som de brukar göra, men det är som man säger, alla kan vi utvecklas :)6/9-09

Andra helgen irad jag inte medverkar i division 2´s match vilket såklart är tråkigt, men nu är jag så gott som frisk i låret iaf vilket är skönt! Laget klarade sig fint ändå och det slutade med en 5-2 vinst över 3:an i serien :)
Imorgon blir det två pass vilket ska bli så sjukt skönt, inte tränat på år och dar känns det som..

Nu blir det till att kolla Holland-England i EM-Semifinal, goo manon :)


2/9-09

fortfarande skadad men på bättringsvägen!
Känner inte av bristningen längre och ska testa springa maxlöpningar imorgon och om det fungerar som det ska så blir det kanske lite passningar på kvällen, hoppas!
Annars lever väl livet, går i skolan och kör rehab, ja, det är faktiskt det mesta jag gör om vardagarna nu.. haha :)
Missar antagligen matchen till helgen igen och det är väl inte det roligaste men förmodligen blir jag helt återställd och slipper slå upp bristningen igen!

Känner inte att jag riktigt är i ett stim för att blogga men gör som gått jag kan trots detta! :)

På tal om annat så är det helt sjukt att det redan är september men en annan sak som är overklig är att det är så varmt ute, igår måste det ha varit uppemot 20 grader, men vi klagar inte.. :)RSS 2.0