20/8-10

Nu har det snart gått en vecka sedan jag skrev och sedan dess har det hänt en del, för att sammanfatta det kort har det varit brabra!
I måndags jobbade jag en stund för att sedan köra återhämtningsträning, idag kom även ´bästa hilda och dagen avslutades med att jag fick träffa ldb-tjejerna då några i laget åkte och kollade på örebro-ldb :)
Tisdags gick jag och hilda till stan för en bit mat för att sedan spela match, lfc-umeå där vi vann med 5-0, gytt! =)
Onsdags cyklade jag till träningen medan hilda sov vidare, när jag sedan kom hem igen var hon påväg hem.. :( Istället begav jag mig till staden för att för andra dagen i rad äta pastasallad på mokka med några i laget, riktigt gott! Sedan begav sig jag och Tilda hem till mig för att leta thailandsresor, denna dag avslutades sedan på planen med herr PAL och fröken heimersson samt ett antal instruktörer och tränare! :)
Torsdagen var en träningsfridag där jag jobbade på förrmiddagen för att sedan gå hem och vila och dagen avslutades med filmtittande hos Kalle!
Idag har jag ägnat dagen åt städning, hade tänkt tvätta med (då man typ aldrig behöver skriva upp sig eftersom ingen tvättar) men just idag hade självklart någon skrivit upp sig vilket bidrog till att jag inte får något tvättat idag, dvs. panik då jag behöver några saker imorgon..
Imorgon förövrigt kommer jag hem till malmööööö!! =)

Bjuder på lite bilder från hilda var här! :)


haha gulle<3


hildur lärde mig lite! =)


16/8-10

Vinst igår igen! Mallbacken - Kenty 1-4, gött :)
Som ni nog förstår tog den matchen hela dagen då det är ca 5 timmars resa till mallbacken..
Nu vaknade jag för en stund sedan och skulle egentligen iväg och jobba men jag fick tydligen jobba hemifrån, dock har jag inte fått uppgifterna än så får vänta en stund till..
I eftermiddag är det sedan träning för att sedan åka till örebro med några i laget för att kolla örebro - malmö och träffa de gamla lagkompisarna! =)


haha vackraste bilden..

taktik..! haha


13/8-10

Gårdagen består av lfc camp, träning och sist men inte minst fika!
Dagen idag har bestått av tidig uppstigning för jobb för att sedan bege sig till träning och därefter en bit mat i staden, nu strax ska vi bege oss till sporthallen för att kolla lite innebandy! =)

Alla snackar så mkt om att fredagen den 13:e, själv är jag inte jätterädd för denna dag egentligen men det är klart man tänker lite extra på saker som händer och reagerar mer än vanligt över dem. Men en sak vi ska reagera över extra idag är att världens bästa hilda carlén fyller år, så glöm inte att gratta henne. Hoppas att du får en helt underbar dag i köpenhamn gumman <3


älskar denna bilden, haha vi skulle göra pyramiden men som ni ser så har både jag och sara trillat av..!


11/8-10

Vaknade vid halv 8 och halv 9 befann jag mig i gymmet för ett pass med Ida :)
Därefter snabbade jag mig hem för att egentligen jobba men så blev inte fallet utan det blev till att vila lite innan det blev shopping och lite mathandling..!
Ikväll har jag annars befunnit mig hos lollo med några i laget och kollar landskampen och ätit kvällsfika! :)
Nu snart blir det sängen för imorgon är det lfc camp tidigt..


10/8-10

Som sagt, dagarna bara flyger iväg..
Var iallafall hemma i malmö i helgen, eller rättare sagt fredagkväll till söndagmorgon :)
På söndagen sedan for jag och maja upp till linköping igen då jag hade match med kenty och hon träning!
Matchen var botten mot toppen och tro det eller ej men vi vann med 1-0 och var så värda det! :)
Efter matchen kom sedan min bästa hildur till linköping då vi hade match igår (måndag) i svenska cupen, semifinal mot örebro där vi olyckligtvis förlorade med 2-1 när det var 2 minuter kvar av förlängningen, surt och definitivt inte rättvist :(
Idag åkte hilda hem vid 9 tiden :( sedan begav jag och Tilda oss till Lambohov tror jag det hette, där vi tränade ett gäng. Var faktiskt roligt och efter det begav vi oss hemåt mig för en bit mat och letandes efter thaaaaaaailandresor!!
Och hittade gjorde vi, för en riktigt fin peng som sarah så fint utryckte det! =)
Sedan var det dags för träning, där vi efteråt bestämde oss för att cykla till staden för ännu en bit mat på en thai-restaurang (mkt thai idag :)) för att sedan avsluta en bra dag med glass :)

Bjuder på en bild från lagfesten med ldb i höstas på mig steffff och hildur!


4/8-10

Livet leker här i linköping!
Dagarna bara rullar på med träningar och umgås med människor i laget, riktigt trevliga prickar! :)
I helgen spelade jag min första match för linköping, eller linköping kenty rättare sagt som är linköpings farmarlag.
Matchen förlorade vi tyvärr med 3-2 men jag tyckte ändå att det gick bra för mig så det var kul :)
På tal om annat lär jag få hejdundrande benmuskler av att bo här så som jag cyklar. haha överallt man ska så cyklar man, dock är det ju inte världens längsta sträckor men dock! :)

RSS 2.0