30/3-10

börjar fundera..
är detta verkligen vad jag vill?
vad vill jag uppnå?
är det värt det?
finns glädjen som en dag fanns där?
hur kan en enda dag inom loppet av flera veckor få mig att ändra uppfattning, betyder de stunderna så mycket?

..vill bara gråta ut och få allt löst.



jag älskar min familj som alltid finns där för mig!


28/3-10

match idag och vinst med 4-2 mot kalmar med stattena! :)
annars i helgen så tog jag det lugnt i fredags medan jag först var och firade med pappas brors sambo på lördag på dagen för att sedan umgås med camilla på kvällen :)
loov nu ju förresten och det är skönt som tusan,
Imorgon blir det därför ullared med mamma och pernilla för att sedan fotograferas och träna.


första matchbilden jag sett på mig i stattenatröjan


25/3-10

yes!, leverproverna visade bra så jag fick träna idag.
skönt var det, efter att ha vilat 5 dagar typ. flåset gömde sig dock inte.. visade sig riktigt mkt om jag ska vara ärligt.. haha :)
imorgon blir det möte med anna sen skola och sen helsingborg..

25/3-10

Hej :)
Inte skrivit på länge nu men jag har det helt okej.Var dock hos läkaren i måndags och fick diagnosen körtelfeber. Dock låter det hemskare än det är för jag har tydligen haft det sedan i julas typ. Det i sig är i för sig väldigt farligt då jag har tränat under tiden vilket är strängt förbjudet. Men inget att göra åt det nu ju utan först idag fick jag tid till att kolla så inget hade hänt med mina inre organ (levern och mjälten) så vi får hoppas på det bästa!
För tillfället befinner jag mig i skolan och väntar på att ha ett möte med en lärare för allt jag missat, orkar verkligen inte plugga förtillfället..
efter det bär det av till att titta på skolträningen..!

20/3-10

Balklänning, ja det är kanske på tiden att jag tar mig i kragen och börjar leta..
Ska iallafall iväg med mamma och leta idag men vet inte riktigt vlken färg jag vill ha än..

Igår blev det iaf möte med fotoboken, skolan, träning och bio med elin. vi såg filmen "remember me" med robert pattisson och det var helt okej :).

18/3-10

yes, som ni nog förstår är jag ju hemma från turkiet.
Hade sjukt otur med vädret med tanke på att det blev sjukt fint på matchdagen (där man inte solar) samt dagen då vi åkte hem, dock inte förräns vi åkte hem. men vi hade riktigt kul ändå:)
Det var alltså i söndags som vi kom hem sen i måndags hade jag ingen skola för alla lektioner var inställda. Istället bar det av till helsingborg för träning.
I tisdags började skolan, dock endast 3 lektioner vilket var riktigt skönt, denna dag avslutades även den i helsingborg. Onsdagen började men temadag med specialidrotten där vi pratde om etik och moral. Maten i skolan var kycklinglasagne och alla som känner mig vet att jag inte gillar lasagne så istället begav jag mini och madde oss till graffiti för bakad potatis! :)
efter det begav jag mig till hansa och espresso house för att fika med några i laget för att sedan åka och träna.
blev löpning igår som känns i benen idag kan jag säga.
Sedan efter träningen hade vi egentligen sjukt bråttom för vi skulle ha kick-off med ldb på o´learys men då kommer RF för att ta dopingkontroll och är det inte typiskt att just jag får göra det?! Så det tog ca 2 timmar innan alla hade kissat tillräckligt och vi kunde åka till entré och olearys. väl på olearys blev det inte så stressigt som vi trodde men tidigare under dagen hade vi fått reda på vem som skulle gå manekäng på catwalken och jag var en av dem :O? ahah aja, det var en kul dag trots allt iaf :)
Idag har jag än så länge hunnit träna och nu ligger jag isängen ska snart bege mig till skolan för att sedan åka direkt till träning nr 2 :)

13/3-10

Det ser ut till att bli hyfsat fint väder idag!
Dock är det match idag mot ett ryskt lag vid 4-tiden så lär ju inte bli solning direkt..
Snart ska jag och hilda ut och promenixa och vid halv ett tiden är det lunch.
Ikväll blir det att vi gör något hela laget ihop och sedan kanske vi beger oss in till staden en stund..!
Måste förövrigt nämna maten här, ritkigt gott, speciellt riset! haha jag har faktiskt ätit ris till lunch och middag 7 dagar i rad nu och vill bara ha mer! :)








12/3-10

Shopping har det blivit idag igen, gött snack!
Blev inhandlat
- 4 par björn borg till mig och lika många till min bror
- en adidasjacka
- en glass med topping på bk :)

Annars har vi inte hittat på så mycket idag, molnen var inte på vår sida idag heller, men en träning har vi hunnit med iallafall..


11/3-10

Moln är skit.. som ni nog förstår har det varit fruktansvärt molnigt idag med. dock är dte ändå varmt vilket såklart är skönt men man blir inte speciellt brun :(.
annars idag tränade vi imorse sen gick jag leyla och manon en runda, solade lite i molnen för att sedan bege oss till spa:et för lite pool och jacuzzibad! :)
Efter lite mat och så blev det sedan film, I love you,man. faktiskt rätt bra, fast den var på engelska så jag fattade inte allt men ändå mycket :) haha.
Nu är jag riktigt trött så ska sova när som men kanske skriver mer imorgon..!


10/3-10

shopping på hög nivå idag!
Idag blev det dock endast cykling lite löpning och simning för min del då min fot inte är tiptop direkt. Skadade den igår morse så det blev till att vila idag så ska jag försöka köra fotboll imorgon istället.
Efter träningen var det tänkt att vi skulle sola men man kan fråga sig var den tog vägen för solning blev det iallafall inte.
Klockan tre var det planerat sedan innan att vi skulle bege oss till basareran för shopping.
Jag och hilda storsade runt bland stånden och blev indragna titt som tätt.
men måste ändå säga att kaggen = kebaben gjorde hela min dag!
Killen ville förfan gifta sig med hilda och jag vet inte hur många som ville ha med oss ut idag men vi hade kulkul iaf :).
Blev även tre inköp, en väska, en tröja och en plånbok, exakt samma som min tvillingsyster! HAHA :)
Nu är vi helt slut och jag och pavve ska snart bädda ner oss innan vårt roomie från australien anländer inatt..

9/3-10

trots solningen idag fick man knappt någon färg, menmen, skönt var det iaf! :)
klockan halv 9, efter middagen helt enkelt begav sig jag hilda emelie och carlos till en shopping  center för att fixa linser och lite sånt, dock slutade det med vars 2 klockor för mig och hilda, en tröja för carlos och en ring för emelie,greeeat va ;) haha
påvägen hem var jag lite rädd då vi bara hoppade in i en bil med fyra killar som vi trodde var rätt (vilket visades sig vara det med) men jag var allt lite osäker där ett tag..!

9/3-10

Turkiet dag 3 eller ska vi säga två. Den första var ju bara resdag och att mitt bagage kom bort gjorde ju inte saken bättre. Igår blev därför till att vila ut och checka in vårt magnifika hotell som vi förövrigt bor själv på. blev även en stund på "stan" för att inhandla det viktigaste som kommit bort. Idag har vi tränat ett pass sen legat och stekt i solen (med dis) en två timmar för att nu snart bege sig till träning igen! :)


6/3-10

Blev inget skrivande i la manga men vi har haft en bra vecka om man bortser från vädret och i stort fotbollen. vi förlorade nämligen två matcher och spelade lika en. dock var en förlust mot usa med 3-1 som likabra kunde blivit lika och de är riktigt bra.. vädret var som sagt inte heller på topp, hade väl fint väder 3 dagar varav 2 var matchdagar vilket betyder ingen sol. så som ni nog förstår blev det en soldag där jag brände sönder huvudet medan resten av kroppen är vit, haha men ändå :).
Gott sällskap iallafall och vi har haft kulkul :)
Imorgon bär det av till alanya och turkiet i en vecka med laget så då hoppas vi på bättre väder och bättre fotboll! :)
har förresten även skaffat skype idag, fattar inte så mkt och har typ inga kontakter men ändå :) haha
skriver förmodligen någongång i turkiet..!
Får även hälsa ett grattis i efterskott till världens bästa mamma som fyllde år när jag var iväg! :)

RSS 2.0