29/10-10

Dagarna bara flyger förbi och jag glömmer att uppdatera..
I förrgår, alltså onsdag var jag på en regional talang dag som bestod av träning mat och föreläsning.. fick träffa madde och sanna, :D
Efter det hade vi träning med laget som jag även var med på och sedan tog jag bara det lugnt och försökte plugga lite på kvällen..
Igår var jag först och tränade på morgonen, styrka för att sedan bege mig till skolan för att sitta där ända tills vi hade andra passet för dagen!
Efter det följde jag med lolle och glenn ut och åt och spelade biljard, haha och värst vad jag lärde mig snabbt ;)
Idag började dagen i skolan för att sedan åka till träningen och dagen ska avslutas hemma hos kalle med sällis för idoltittande!
Saknar min familj! <3

26/10-10

Att skriva varannan dag är nog mer lagom för mig..!
Igår hade vi först träning på morgonen för att sedan bege mig till skolan och sedan träningen igen..
Hann snacka med en himla massa människor igår på kvällen vilket var väldigt trevligt, så ett stort + för det!
Idag har jag varit i skolan hela dagen och nu skulle jag egentligen redan ha begett mig till träningen för måste hämta upp cykeln på vägen (DÅ JAG HAR BIL HÄR UPPE NU!). Efter träningen sen ska jag bege mig till elin i klassen där vi ska käka lite våfflor och grejer, gottgott :)


24/10-10

Var som sagt hemma i malmö i helgen och det var hur mysigt som helst, en hel helg med familjen!
Igår träffade jag även tini som var hur länge sen som helst jag såg henne så det var jättekul :)
Idag körde jag och pappa upp till linköping för att han inte ville att jag skulle köra upp själv så när vi kom upp satte han sig på tåget tillbaka till malmö, så himla snällt, jag älskar min familj<3
Nu sitter jag och tittar på ensam mamma söker, en från malmö är med ju.. annars kommer veckan att bestå att träningar och skola!

22/10-10

Hemma i malmö!
Är som sagt hemma i malmö nu, tåget igår blev typ en timme försenat, seegt.
Mannen bredvid mig fixade dock gratis kanelbullar till oss eftersom de var så sena men förseningen ledde till att jag i princip inte hann göra något annat mer än hälsa på mamma och pappa innan jag gick och lade mig..
Idag vaknade jag upp vid halv 9, åt frukost sen begav jag mig till fotvård, skulle fixa nytt pass (som inte gick) och sedan till banken och fixade lite. Efter det begav jag mig till lund, nova och camilla, blev lunch och sedan lite shopping, alltid lika kul med den lilla pricken! =)
Nu i eftermiddag/kväll blir det en mysfredag med mamma då pappa ska på firmafest!

21/10-10

Sitter på tåget nu påväg till lund (tåget går bara dit tror jag) men iallafall hämtar mamma och pappa mig där :) ska bli skönt att komma hem till malmö lite även om jag trivs i linköping!
påtal om något annat så sitter här en tjej i samma ålder som mig ungefär på tåget och lyssnar på musik det jag reagerade på då var att hon lyssnar på kassettbandspelare, hur länge sen var ddet man hade en sån?! eller egentligen var det nog inte så värst länge sen utan det är nog mer att tekniken har utvecklats snabbt..

21/10-10

Får väl ta tag i mitt liv och sätta igång och skriva lite igen så ni har någon aning om vad jag hittar på om dagarna här i linköping!
Tiden rullar på och nu är det redan oktober.. har fått göra min debut i både allsvenskan och champions league för linköping och fått ett lilla silvret! Vi fixade även kontraktet med kenty vilket var en stor bedrift bara det!
Har klarat första kursen i skolan och är nu inne på min andra vilken är externredovisning, svårt men rätt intressant när man förstår..
Annars tränar jag på för fullt, madde har varit på besök och likaså hilda lite då och då :)
Snart åker jag och hilda till thailaaaaaand men först ska jag ta ett beslut om nästkommande år.. men först åker jag hem till malmö nu i helgen och bara träffar nära och kära och har kul :)
Just det vi hade lagfest förra helgen med maskerad och alla hade verkligen gått in för det så det blev riktigt lyckat! =)

Ska försöka skriva en liten snutt varje dag nu så om jag inte gör det så skäll på mig :)

RSS 2.0