25/12-09

Blev en braa jul :)
Detta året firades julen här hemma med släkten som sagt.
Blev först anna ankatittande en stund tills josefine kom då vi slog över till kalle anka. Efter det var det dags för mat i mängder som avslutades med gröt. Vid denna tid började josefine bli otålig och trött så det var dags för tomten att komma. Men såfort han steg innanför dörren säger hon: men det är pappa? haha jag höll på att skratta ihjäl mig men fick hålla mig och övertala henne att det inte var pappa. Men inte nog med detta, sedan när tomten läste från ett paket till josefine från mamma och pappa, tar hon paketet och säger: det är filmer. (vilket det också var). För att inte nämna när hon gav michael den sura blicken för ett paket som var till honom som hon trodde var till henne. haha värt att nämna är att hon är 3 år!

Bilder kommer så småningom :)

Idag har det blivit liten småtitt på rean på entré, blev även inhandlat 2 tröjor!

Snart är det dags för bio och kanske utgång ikväll.. :)

24/12-09

Det här med julhysteri kan faktiskt vara lite mysigt.
Vi ska ha julen här i år, dock är vår släkt lite splittrad i år och därför blir vi endast 10 stycken ungefär. Det är ju också en sak som är väldigt olika från familj till familj, vissa familjer firar med ett 30 tal andra medan vissa endast med 10 som oss. Jag själv hade nog aldrig klarar av att vara 30 för allt stök utan jag är uppväxt med 10-15 personer och det är alltså så det ska vara för mig!

Jaja nog snackat om detta ni får iallafall ha en riktigt GOD JUL och berätta för mig sen om ni kollade på kalle eller anna ;)

Gårdagens kom ihåg: Glitterbajs - INTERNT!

23/12-09

Har hört att det ska vara kalle anka vs anna anka i år på tv, alltså klockan 3 svensk tid.
Undra hur många som kommer följa traditionen och titta på kalle anka och hur många som kommer dras med av anna ankas snack och se henne med sitt kändiskap fira jul..
Jag har inte bestämt mig än, som jag sade är kalle en tradition även i vår släkt på samma gång som anna är förjädra underhållande på ett sätt där jag innerst inne skäms i henne ställe.. blir helt enkelt ett svårt val.
Majoriteten får helt enkelt avgöra, eller kanske två tv-apparater bredvid varandra?!

Ligger förresten två paker här bredvid mig som bara väntar att få öppnas, dock inte förrän imorgon :(

23/12-09

http://www.felsms.com - Ni måste bara besöka den sidan. Jag upptäckte den för ett tag sedan och jag sitter och kissar på mig av skratt varje gång jag är inne där (lite överdrivet) samtidigt som jag skäms som ett djur för de drabbade (lär väldigt dramatiskt nu) men ni måste iaf in och ta en kik där! :)

23/12-09

Idag ser jag världen igen..
haha det fixades så enkelt som att gå till optikern och få bevisat att jag såg sämre än för ett och halvt år sedan (då jag var där senast).
Efter optikern bar det av för att inhandla de sista julklapparna vilket är väldigt skönt och ett steg i rätt riktining då de brukar inhandlas på självaste julafton.
Sedan hem och lämna mamma och hämta bror för en pass på friskis, men det roliga är att min bror blev tröttare än jag idag! :)
Sedan dess har jag väl inte gjort alltför mycket, har bara tagit det lugnt, slagit in ett antal julklappar och nu har vi gäster, men snart ska jag lämna julklappar till sara, får hoppas att hon gillar dem :)


Längtar till morgondagens öppnande av paradis - allt som har med nougaaat!


Bild från julen 2007


21/12-09

looking to my eyes..

Bror kom hem från thailand idag. brun var han och avundsjuk var jag.. ! haha
Annars har dagen bestått av växling av pengar, thaimat, julklappshandlande (har dock en kvar) och två möten!
Hade egentligen tänkt att träna idag med men blev inte så, men det var ju en god tanke iaf, inte sant?! :) haha

Bjuder på en härlig bild från thailand förra året!

7 dagar till loooondon!

20/12-09

Hej :)
Idag har dagen beståt till största del av lund och fröken c, alltid trevligt :)
Dock tränade jag först en stund på friskis med pappa, dock blev det inget jobbigt pass för mig då jag fortfarande känner mig krasslig..
meen, imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

19/12-09

En sak som är säker är att det fortfarande är kul att åka pulka och busa i snön :) haha var ute med kusinen för en stund sedan och lekte lite i snön.
Annars har det väl inte hänt alltför mycket idag, nu sover det lilla pyret så nu fick jag lite tid för mig själv annars hör man stup i ett mickis, gickis, MICHAELA! haha men det är kul, hon är så söt så! :)
nej om jag skulle ta och göra mig något att äta nu innan hon vaknar för då lär det bli fart igen, ingen träning behövs här inte när vi har henne i huset :)

18/12-09

Än så länge har det väl inte hänt alltför mycket idag.. Blev att ta det lugnt i förmiddags för att sedan bege sig till friskis där jag dock fortfarande kände av att jag är sjuk men blev iaf ett hyfsat löppass :) Eftersom jag inte hade någon tillgång till bil idag (hade nog ändå inte vågar köra) så fick morfar agera taxi idag. Så efter gymmet blev det hem till de för lite mat och så och nu sitter jag här.. Ikväll blir det sara vet inte om vi åker till tomtecupen och kollar en stund eller vi bara tar det lugnt.. :) Kusinen kommer även hit ikväll och ska sova här till imorgon, synd bara att jag inte är hemma men lär ju ändå träffa henne imorgon :)


Vi får hoppas på att sara bjuder på denna härliga bild :)!


17/12-09

17/12-09
  • Ta blodprov innan frukost - check
  • Äta frukost - check
  • Dela ut julklappar - check
  • Läkaren - check
  • Fortsätta dela ut julklappar - check
  • Hämta körkort - check
  • Chilllout - ..
Fortfarande sjuk dock så blev inget test för min del idag, ingen träning för den delen heller :(
ha deeet fint vänner :)

16/12-09

Det skulle bli en rätt intensiv dag, idag. Eller ja förmiddagen iaf då jag först skulle ta blodprov för att sedan snabba mig till skolavsluningen.. så blev dock inte fallet då jag vaknade med feber inatt :(

En annan sak som jag förundras över är att jag aldrig lär mig ta på brun utan sol, haha blir så sjukt fläckig varje gång och inte mindre igår men som tur är har ju ingen sett mig idag :)

15/12-09

Mår inte speciellt bra idag, ont i halsen och trött som bara den..
Men trots detta så all I can say is amazing.

14/12-09

En lång men brabra dag!
Började som sagt med körlektion och uppkörning vilket klarades brabra! :)
Sen blev det till skolan för matteprov som nog inte gick så bra men jag var för glad för att bli nere av det :)
Sedan blev det direkt till ip för att byta om och bege sig till baltiskan för lite tester..
Slutade där klockan 4 samtidigt som jag skulle befinna mig på ip för att åka till helsingborg och träna. Träningen var rolig och gick bra så som jag sa en brabra dag helt enkelt! :)

14/12-09

Säger bara, KÖRKORT! :D


13/12-09


Vi kan väl säga att denna bild beskriver mig bäst idag..


13/12-09

Yeah, då äger man snart en bil också, en gul liten pärla som duger fint åt mig! :) haha säljarna kallade den bananguld men jag skulle hellre förklara den som gulguldig :)
Jag är glad iaf, nu blir det bara till att vänta på att det där körkortet ska bli taget..

13/12-09

Dagen igår blev bra! Blev först bunkeflo där vi fick se på lyxstolar för att sedan bege oss mot slagt.
Väl inne på slagt var det bra drag och vi dansade tills det stängde, bra kväll helt enkelt! :)
Idag blir det till att övningsköra lite och kolla på några bilar sen ikväll plugga matte lite.. kanske inte det roligaste men det är nödvändigt det med.. :)

Bjuder på en bild från min fest förra helgen! :)

12/12-09

Julafton Dagarna börjar dra ihop sig på riktigt nu. Än har man dock inte märkt av paniken i människorna på stan men det kommer väl. Själv börjar jag faktiskt känna lite panik då jag inte införskaffat mig en endaste julklapp. Blir faktiskt till att åka och försöka leta idag med mamma för att sedan förmodligen kolla på en bil. Efter det är det tänkt att jag ska till Andys lekland på köpcentret Entre för att spela boll me di små, kan väl ändå bli ganska kul :)
Ikväll blir det förmodligen utgång med hildur & co men innan dess blir det allt lite övningskörning..
Nej nu flög tiden faktiskt iväg, får väl ta och göra mig iordning, ha det fint :)

10/12-09

Blev ingen skola idag och blir ingen imorgon så det är typ redan heelg! Har dock lite saker att göra men plugga behöver jag inte förrän typ lördag haha, men ja, bättre med en dag ledigt än inget! :)
Har precis suttit och tryckt in mig mat och godis, alltså godis är seriöst som en drog, helt sjukt..

men nu ska jag gå ner till mina föräldrar och vara lite social sen blir det tv´n och sist men inte minst bingen, är nämligen sjukt trött.. :)

8/12-09

För tillfället sitter jag med jihads trafikskolas körkortsteori men är sjukt trött på teorin överhuvudtaget, kommer ju nya frågor hela tiden..
Snart är det dock dags för desperate housewives :) Idag har jag tom ställt alarmet som ska ringa klockan 21.00 för att jag inte ska missa det, för det är nämligen så att jag kommer på mig själv varje tisdag klockan 21.40 ungefär och missar alltså typ hela programmet, men inte idag ska ni se ;)
Nej, åter till teorin, det är ändå viktigt!

8/12-09

Då sitter man här i skrivandes stund igen och har inte den blekaste om vad jag ska berätta idag..
Kan väl börja med att tacka alla som kom och firade mig i lördags, hade jättetrevligt :) Blev tjejmiddag och sen utgång, även om det blev lite kaos på utgången, men det var kul ändå :)
i fredags var det hipp så det blev en riktig dansarhelg, men det kan man behöva ibland :)
I söndags följde jag med sara för att kolla på dam-dm inomhus där vi får gratulera hanna och sandra (kanske ska säga bumbi ;)) haha de vann iaf :)
Annars har det väl inte hänt så mycket i veckan än så länge, dock tränat en gång på friskis med pappa vilket är bättre än inget! Man måste tänka positivt i dessa tider! haha :)


3/12-09

Brabra dagar sen 18-års dagen :)
Firade den 1 December med middag och bowling på entré med familjen och hanna, tyvärr gick det inte riktigt somjag hade tänkt mig men det var kul ändå, faktiskt riktigt fina banor där :)
Dagarna sen dess har väl inte hänt så mycket, mest skola och så, gjort färdigt det förskräckliga geografiarbetet, övat lite teori, och då menar jag lite och lite annat smått och gott! Ja, smått och gott har det inte heller varit dåligt med, men som hanna säger, man får :)
Imorgon blir det först bilskolan, känns som jag inte kört på år och dar, så vi får se hur det går :) Sedan bär det av till skolan, dock gillas det inte att det är laxlasagne imorgon.. ni får tycka att jag är kräsen men lasage det går bara inte att äta och bara tanken på att blanda lax i gör det bara ännu värre trots att jag kan tycka att lax är gott ibland..
Sedan bär det iallafall av till skolan för en lektion, nämligen matte, egentligen rätt onödigt att åka dit men känns som det är viktigt inför provet som komma skall! På kvällen blir det sedan handling med mamma inför lördag! :)
Blev förresten friskis med pappa nu ikväll, faktiskt riktigt skönt att träna på kvällen.. blev en 40-45 minuter på löpbandet, jobbigt då men skönt nu i efterhand :)
Måste bara avsluta med att säga hur avundsjuk jag är på alla som är utomlands nu i vinterkylan, t.ex. min bror och hanna i thailand, eller alla lagkamrater som är ute och far.. vill också ha värme!

1 December 2009

Äntligen har jag också blivit 18 år!

Det firar vi här på bloggen genom att bjuda på en bild på mig och sara från nyår 2008! :)


RSS 2.0