26/2-10

Imorgon drar vi till väääärmen, la manga! eller ja varmare klimat iaf, hah :)
förkylningen är lite bättre idag (så ska man inte säga, ta i trä).
Efter en vecka i la manga bär det sedan av till turkiet en vecka med ldb :) inte helt fel om jag får säga det själv :)
Så om jag inte svarar på mobilen/sms så är det för det kommer bli dyrt redan som det är :)

24/2-10

Läste precis en artikel om att twilighthuset där Edward & co bodde under inspelningarna var till salu nu när alla filmerna är färdiginspelade. Det jag reagerade på vad dock priset, 22,5 miljoner kronor.. det är liksom fint, kanske riktigt fint men inte mer, de där 20 extra miljonerna är bara för att skådespelarna har vistats i huset vilket jag tycker är helt sjukt.

Nu har precis och jag min bror ätit lite, blev korv och makaroner, klockrent!
Dessutom IKEA-korvar! haha
Mår väl lite bättre nu iaf, eller gör jag verkligen det eller är det alvedonerna som påverkar mig?! aja, snuvan är lite borta iaf och huvudvärken men halsen värker fortfarande som tusan..

Funderar på att lägga mig och decka ett tag men är förvånadsvärt inte ens trött?!

Bjuder på en bild från nyår 2008 eftersom jag saknar min sara.


24/2-10

Då börjar det närma sig landslagsläger och som vanligt blir jag sjuk igen. halsen har blivit värre och nu rinner även näsan. Det är så sjukt typiskt för varje gång det har varit läger har jag varit mer eller mindre sjuk.. :/
aja, igår blev det som sagt två träningar iaf. första blev dock styrka då planen var full av snö. Den var däremot skottad till på kvällen så då blev det fotboll för hela slanten.
Idag skulle jag egentligen till andys lekland men har ju som sagt blivit sämre så det blir nog inget med det.

22/2-10

alltså jag får seriöst spel på min hals, ena dagen är den nästan bra och nästa har jag ont som om det vore halsfluss igen?! Var hos läkaren innan idag och de sa att de inte var någon fara att träna iaf men det har ju bara blivit värre ju längre dagen har gått?
Annars ikväll har jag inte hittat på speciellt mycket faktiskt. Kom hem från träningen vid sextiden och åt. efter det har det mest blivit 2 och ½ män och os tittande faktiskt, skönt det med! :)
Nu är det strax dags för final för damerna haag och kalla tror jag de hette i typ sprint eller något. haha ni ser allt vilken koll jag har! men är det final så är det! damkronorna vill jag dock inte ens nämna.
Imorgon blir det först träning för att sedan göra stan med mamma och sedan avsluta med träning!

22/2-10

helgen.. lördags var det som sagt match med stattena i växjö mot öster.
andra förlusten men lite bättre spel, så det kommer väl?
Fick träffa sanna iaf, haha :)
Sen när vi kom till helsingborg så skulle busschauffören köra mig daffe och rebecca till centralen men vi hade svinbråttom för tåget gick om 10 minuter. Så han körde snabbt, så vi var där 3 minuter innan . dock var jag tvungen att köpa biljett så vi ställde oss i kön, och när jag väl kommer fram, är där inga pengar på mitt jojo och inga kontanter hade jag. Så det blev till att försöka använda kortet men nej det ville helt enkelt inte som jag ville så jag missade helt enkelt tåget och trodde jag skulle få ta en jävla pågatåg. men tur i oturen så gick där ett "snabbt" öresundståg 20 minuter senare. yes tänkte jag, men otur i turen för det stannade på x-antal fler ställen och tog därför nästan lika långt tid som ett pågatåg skulle gjort. aja, hem kom jag iaf!
Idag blir det träning med ldb i malmö iaf!

19/2-10

fredag men blir ingen match för min del utan om vädret håller i sig som det är nu blir det träning i helsingborg ikväll och match i växjö imorgon. Annars idag blir det till att hämta bilen som äntligen är färdig :D och åka till skolan för en lektion..
Blev väl hyfsat färdig med min argumenterande text om vatten till alla? igår. vet dock inte hur bra den blev, menmen..

18/2-10

Revansch blev det i igår, onsdag. Då var det nämligen dags för match mot bröndby igen, fast med LdB!
Blev vinst med 5-0 efter riktigt bra spel dessutom :)
Har nog inte nämnt det men redovisningen i tisdags gick väldigt bra utan nästintill någon som helst övning! På kvällen i tisdags var jag även då i helsingborg och vi hade löpning. 20*3 17/13, inte nådigt det vill jag lova när man hade match dagen efter med, men jag överlevde..!
Idag hade vi endast återhämtningsträning och är alltså lediga ikväll! Annars hade jag befunnit mig i skolan idag för mat och titt på redovisning. Imorgon bär det av till helsingborg igen då det blev lite ändringar så istället för match med ldb imorgon bär det av till växjö för möte mot öster med stattena på lördag.
Nu måste jag dock plugga då jag har inlämning imorgon av en argumenterande uppsats om vatten, kul! :(


16/2-10


15/2-10

Gårdagen var som sagt inte den bästa dagen, men man måste ju ha sånna dagar med..
Idag ställdes väckarklockan på tjugo över sju istället för kvart över nio för att gå på en naturredovisning. vilken var den tråkigaste på länge. snart är det dags för två redovisningar till samtidigt som man missar morgonträningen, kan dock vara bra för min kropp och hjärna..!
efter redovisningarna blir det mat i skolan, köttbullar och potatismos för att sedan bege sig hemåt och packa väskan för träning i helsingborg.
Blir väl en sen kväll ikväll igen men förmodligen hinner jag väl plugga litegrann på tåget inför redovisningen imorgonbitti iallafall, annars är det så gott som kört :(
Nu börjar strax lektionen så vi hörs kanske senare eller imorgon :)

14/2-10

Helgen har varit helt okej.

I fredags kom vi hem ganska sent så blev en lugn kväll, alltid skönt :) Sen i lördags åkte jag upp i stan och mötte camilla för en runda på stan och deeptalk, måste ses oftare vännen <3
Sedan på kvällen blev det gäster och sedan filmkväll. Just det vi såg ldb-kdff i lördags med!
Idag har dagen bestått av match i köpenhamn, gick väl inte speciellt bra om man säger så, men vi får ändå tänka på att de hade 6 a-landslagsspelare och spelade kvartsfinal i champions league senast förra året..
Nu ska jag iväg snart så vi hörs imorgon eller något..


12/2-10

Dagen är tänkt att se ut enligt följande:
11.00 Projektarbete i skolan
12.00 lunch
12.45 matte
15.09 tåg mot helsingborg
17.00 träning
Sen får vi se när vi kommer hem om det blir lönt att hitta på något annat ikväll..!

11/2-10

Gårdagen: Började med skolträning, där vi var rent ut sagt katastrof..
Fortsatte till skolan för en föreläsning som var så tråkig att jag och min kära vän hildurt var tvungna att gå och käka en gång till istället för resterande del för att sedan bege oss till stan och träning.
Träningen var inomhus vilket var skönt och efter den gjorde alla sig iordning för vi skulle nämligen ut och äta med laget på casa mia! Blev en hawaiipizza för min del medan typ alla andra var nyttiga och åt pasta (men ändå skulle alla äta av min pizza ;)) haha :)

Dagen: Blev tidigare uppstigning än normalt då jag skulle ta bussen eftersom bananen är på lagning.
Morgonträningen består iallafall av styrketräning och numera kallar de mig biffffffen! haha eller inte :)
Sedan for vi i taxi till skolan, med en chaufför som lurade oss, men vi är liaa glaá för de :)
Sedan var det dags för träning igen, vilken var utomhus men det är bara till att klä på sig.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, blev förretsen bakad potatis, jensens revben och bearnaisås till middag idag, mums!

8/2-10

Dagen idag har varit något utöver det vanliga..
Dagen började med tidig samling på malmö ip (06.50) för avfärd till skurup.
Väl i skurup var vi först på plats och fick vänta på en man som skulle komma och öppna. Nämnvärt är att han hade sin hund med dig och vem om inte min kära vän mäk kläcker ur sig "Hej katt" och får en sur/fundersam blick riktad mot sig. Samtidigt som jag fick mig ett gott morgonskratt.
Väl inne på plan spelade vi rent ut sagt piss, och det slutade med att vi skulle spela om 8-9 plats av 10 lag. Men vi tog det ändå bra och spelade skiten ur våra motståndare i sista matchen och vann den med hela 9-0 :)
efter detta var det bara att bege sig till malmö igen för att sedan färdas direkt till helsingborg för träning. Man var allt lite seg efter cupen och planen var is men annars gick träningen helt okej.
Efter träningen när emelie ser bratten utbrister hon: "Jävlar vad du är vältränad". Bratten kollar då ner på sin mage och svarar: "Det är kdff" medan hon gestikulerar med händerna och jag och snez fullkomligt doog av skratt! hahaha För att inte snacka om när emelie svarade tillbaka och visade vad ldb går för: "Det här är ldb!" haha
Så i det hela får man väl säga att det var en ovanlig men trots omständigheterna kring cupen så var det en bra dag idag!

7/2-10

Right! Vi spelade ju första träningsmatch med ldb igår med, där blev det vinst med 6-3 över jitex :) träningsmatcherna med stattena skulle ha börjat redan förra helgen egentligen men pga snökaoset blev det egentligen flyttad till denna helgen men då fick våra motståndare inte ihop lag, trist men vi ser framemot nästa helg istället då även stattena spelar sin första träningsmatch!

Annars idag har vi passat våran kusin, hon är så bedårande söt alltså! haha och aldrig gråter hon eller skriker, bra uppfostran där ;)

På tal om annat så har vi skolturnering imorgon, vilket ska bli kulkul! :)
Direkt efter det bär det sedan av till helsingborg för träning, får hoppas att det går bättre denna gång och att det är lite varmare :)

Nu ska jag väl ta mig en apelsin och sätta på en bra film eller något :)

7/2-10

Lagkänslan i detta lag var inte nådig! Har nog sagt det 512 gånger men säger det än en gång, jag saknar er <3


7/2-10

avatar i 3D igår, fruktansvärt besviken.
Visst var filmen bra men hade förväntat mig så mycket mer, alla säger typ att det är den bästa filmen de sett osv. Jag tyckte knappt det var lönt att se den i 3D. Förstå mig inte fel nu, själva filmen var helt okej men 3D effekterna kunde de gjort så mycket bättre!

Idag blir det nog att pallra sig till malmö ip för att kolla på när u-laget spelar match mot lb07 :)


6/2-10

Gårdagen blev en helt okej dag :)
På dagen blev det att göra stan med madeleine, där blev det inhandlat en del saker och mat på laempenada!
Sedan blev man upphämtad av elin för att åka till helsingborg. Träningen gick väl lite upp och ner men sånt är livet nu under försäsongen. Blev dock ingen match i helgen med stattena men istället blir det med ldb idag mot jitex och vår gamla kära lagkamrat stephanie :)

För tillfället har jag ett öga här och ett öga på tv´n, där det just nu är oprah. Programmet handlar om kvinnor som under hela sin barndom blivit utsatta för incest och så berättar de sina historier, så sjukt hemsk det är.. vissa har tom skrivit böcker om sina "upplevelser". vet dock inte om jag skulle våga läsa dem.. :/

4/2-10

Träning x 2 idag.
Första var redan klockan åtta imorse och andra halv fyra så därimellan hann man inte med så mycket.
Ikväll har det bara blivit till att plugga lite och så :)
Imorgon blir det nog stan med fröken broome för att sedan bege sig till helsingborg för träning med stattena.

3/2-10

Jag säger bara YES, inomhusträning var det idag och jag blir bara så lycklig då!
På dagen idag var jag i stan med josefine och sarah, gjordes en massa kap av alla samt att vi hann med världens uppladdning inför träningen! :)
För min del blev det dock bara en t-shirt men jag är lika glad för det!
För tillfället har jag precis slängt i mig lite mat i form av ris och kyckling i sötsur, oh vad jag älskar att komma hem till lagad mat!
Egentligen är man rolig för jag känner att jag egentligen skulle vilja flytta hemifrån, bara ha något egen, nära till allt mitt i stan. Men grejen är den att jag aldrig skulle klara av det, för för det första så skulle jag inte klara av att tvätta, laga mat osv och för det andra skulle jag sakna min familj rent för mycket. Nu tänker ni säkert ja men det är sånt man vänjer sig vid och jovisst kan det vara så men sjukt onödigt att genomlida den tiden innan när man inte egentligen behöver det, nej jag ska bo hemma så länge det är möjligt för mina val!

2/1-10

Snöovädret satte stopp för både tåg och träning och därför blev inte min kväll som planerat.
Har väl inte gjort speciellt mycket vettigt, ätit godis?
Det störiga är att om jag hade fått reda på att träningen var inställd 30 minuter tidigare, hade jag hunnit träna med ldb men nej istället blev det ingen träning.
Som alla nog vet är det dags för paradise hotel-final ikväll och det kan man ju bara inte missa! Vet dock redan vem som vinner men känns ändå som att man måste se det!
På tal och tv och så, så får ni gärna ge förslag på bra filmer, helst komedier, men jag är öppen för förslag? :)

2/1-10

Blev en tidig morgon för att gå igenom maq b-programmet. Därefter begav jag mig till citygross för att handla lite bullar och så. Ja på tal om bullar,  det är rätt roligt faktiskt för nu när vi var i stockholm så fattade ingen som bodde lite längre upp än skåne. En bulle för de är en kanelsnäcka medan en bulle för oss här nere är en frukostfralla, ja det är inte alltid så lätt det där med språket :)
Nu har iallafall mormor och morfar varit här och gick precis. Snart är det väl dags för lite lunch innan jag beger mig till helsingborg för träning ikväll. men gud vad det snöar alltså..

1/2-10

Hemma i malmö, tillbaka till vardagen och tillbaka till mitt kära lag!
Kändes som man inte träffat laget på år och dar, trots att det bara var en vecka sedan.. haha är nog för att vi ses i princip varje dag annars.
Dagen har iallafall bestått av sjukgymnasten i morse för att sedan bege sig hemåt för mat och vila och sist men inte minst träning (inomhus!)
Och nu sitter jag här och kollar lite tv och så, närmare bestått på kanal 5 och outsiders. Måste bara nämna hur sjuka sjukdomar som verkligen finns. Detta programmet handlar nämligen om 3 tjejer som har fobier och så mot fett, hon ena kan inte ens gå nära någon fet/överviktig människa för då börjar hon gråta. Jaja det är nog inte lätt för de, för sjukdomar är trots allt sjukdomar och svåra att komma över, speciellt psykiska, för de kan ju trots allt inte rå för det..
Nu är pausen slut så jag ska titta vidare på programmet, skriver förmodligen imorgon :)

RSS 2.0